Up For Growth | Wie is Ingrid Daamen
16419
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16419,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Over

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een fijne werkplek te hebben. En hoe lastig het kan zijn om je talent tot bloei te laten komen als er blokkades zijn. Had iemand mij destijds maar een spiegel voorgehouden. Dan had ik ingezien hoe belangrijk het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling en werkgeluk. En dat het oké is om afscheid te nemen als je niet meer dezelfde stip op de horizon hebt. 

Dit is de reden dat ik mij met veel toewijding inzet om deze gezamenlijke verantwoordelijkheid bespreekbaar te maken en ondersteuning bied om een fijne werkplek te creëren waar talenten echt tot bloei kunnen komen.

Als klein meisje was ik al bezig om mensen bij elkaar te brengen. Zo zag ik er persoonlijk op toe dat een eenzame tante werd uitgenodigd voor het kerstdiner en probeerde ik ruzies te sussen.

Ik heb geleerd dat conflicten er mogen zijn omdat ze je de mogelijkheid bieden om iets nieuws te leren. Dat ze niet het einde van een relatie hoeven te betekenen maar juist het begin kunnen zijn van groei en verbinding.

Professionele groei
Na 12 jaar als trainer werkzaam te zijn geweest voor een grote farmaceut was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ik heb me verder ontwikkeld als coach door o.a. de opleiding aan het ITIP (Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie) te volgen. Daarnaast ben ik als zzp’er aan de slag gegaan voor verschillende opdrachtgevers, denk hierbij aan verzekeraars, de politie, gemeenten en zorginstellingen.

Op deze manier heb ik mijn talenten verder ontwikkeld en ontdekt waar ik blij van word. Mijn hart maakt bij elk traject een sprongetje omdat ik mag doen waar ik écht gelukkig van word.

Dit ben ik ook…
Ik woon samen met mijn man en onze drie stoere jongens in Naarden. Zij zijn mijn kompas in het leven. Ik ben een levenslustige optimist die houdt van reizen, muziek, nieuwe dingen uitproberen en de geur van pas gemaaid gras.

Ik heb een hekel aan routine en onechtheid. In mijn werk ben ik flexibel, pragmatisch en gestructureerd. Ik maak lijstjes, checklists en draaiboeken.

Van nature ben ik namelijk best wel chaotisch. Thuis kan ik gerust mijn telefoon in de vaatwasser zetten of de deur achter mij dichtslaan terwijl mijn sleutels nog binnen liggen.

Wat anderen over mij zeggen

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek